top centella
Product creme Product VitamineB Product capsules

de Winterfair 2012 - Hardenberg

Veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2012

De donkere dagen komen er weer aan. Mensen maken het thuis extra gezellig en zoeken warmte en gezelligheid bij vrienden en familie. Alles om deze donkere dagen op te fleuren is te vinden op Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg van vrijdag 23 t/m zondag 25 november a.s. Ieder jaar komen er veel mensen de allernieuwste trends voor komend najaar bekijken en kopen.

Bij het betreden van deze sfeervolle indoor fair worden bezoekers verrast met een grote diversiteit aan exposanten. In de feestelijk aangeklede stands en pagodetenten treft men om en nabij 150 exposanten op het gebied van: modern & klassiek interieur, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen.

Verschillende exposanten laten het vakmanschap zien door middel van demonstraties en op gezette tijden klinkt er een muzikale noot. Bovendien kunt u genieten van een 'English High Tea' in ons theepaviljoen of een heerlijke cappucino of espresso in onze Koffieschenkerij.

Voor de bezoeker is de Winter Fair dé kans om nieuwe ideeën en suggesties op te doen en te genieten van alle facetten van het goede leven!

Vrijdag 23 november 11.00 – 18.00 uur
Zaterdag 24 november 11.00 – 18.00 uur
Zondag 25 november 11.00 – 18.00 uur

Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg