top centella
Product creme Product VitamineB Product capsules

Reacties en ervaringen

De bijzondere kracht van CENTELLA CREMEplus!
Alle onderstaande mensen reageerden net als u: "ik heb alles geprobeerd mevrouw: u wilt het niet weten enz." Zij probeerden het nu wel: "voor de laatste keer hoor". Of hebben het van anderen gehoord. Nu weten ook zij dat "wat anderen beloven" de CENTELLA CREMEplus! doet. Elke dag komen bij ons de "wonder" verhalen binnen. Daaruit een kleine selectie.

Goeiemorgen,
Bij reacties over de centella creme staat geen ervaring over schimmelnagels.
Ik heb lange tijd last gehad van een hardnekkige schimmelnagel op mijn kleine teen, maar door elke dag in te smeren is mijn kalknagel in negen maanden verdwenen. Je hebt wel geduld nodig want het is niet zo dat het binnen een paar weken weg is. Deze reactie schrijf ik omdat veel mensen kampen met lelijke schimmelnagels terwijl er wel wat aan te doen is maar je moet er wel wat voor over hebben en geduld.
Vriendelijke groet,
G. P. 2014
Een tevreden gebruiker van de Centella creme, al jaren!

Na een heup operatie bleef ik jaren, zeker 10 jaren, grote vuurrode plekken op mijn voorhoofd houden! Huisarts behandelingen bleven zonder resultaat. Nu na 10 dagen Centella creme plus, verdwijnen deze plekken als sneeuw voor de zon.
H.K. te L.

Dank u wel voor de snelle levering.
Ik heb uw producten vandaag al ontvangen, super hoor! Ik had vanavond mijn vinger iets verbrand, dus direct uw crème erop gedaan en ja hoor de pijn trok snel weg. Ik ben nu al tevreden en ik denk dat ik andere mensen hier ook wel blij mee kan maken, dus er zullen wel meerdere bestellingen volgen. Nogmaals bedankt voor de snelle en nette service en tot de volgende keer.
Met vriendelijke groeten,
D.V. te H.

Een grote vlam uit de uitlaat van een motor sloeg een gat in mijn scheenbeen en het was zwart van het roet. Uit ervaring wisten wij hoe goed de Centella crème niet alleen ontsmet, maar direct de genezing op gang brengt. Mijn been is gaaf genezen. Zonder litteken.
G van de H.

Mijn man kreeg een vreemde bruine vlek op zijn bovenbeen. Door de behandeling met Centella crème werd de plek week en na enige tijd kwam deze als een paddestoel naar buiten. Kan men zoiets verzinnen?
Mevrouw P. D

Al jarenlang had ik aan binnenkant van mijn handen gelige harde korsten en in de vouwen van de vingers en handen diepe kloven. Na 3 weken waren de korsten grotendeels weg en de kloven dicht. Nu na een jaar heb ik mooie zachte handen.
Met dank van Hans. N.B. Hij is niet de enige.

Wratten: de binnenkant van de handen van mijn 13 jarige dochter zaten onder de wratten. Het leek wel een berglandschap. Alles geprobeerd, vaak zeer pijnlijke behandelingen, is nu met Centella crème helemaal genezen.
Met dank van de familie V. uit A’dam.

"Onze ervaring met CENTELLA CREMEplus! is wel heel bijzonder. Mijn man kreeg in april 2001 een ongeluk met de brommer met een enorme hoofdwond. De doorsnee van de wond was 10 x 6 cm. Nadat de dode huid was weggeknipt zijn wij begonnen met deze zalf. Toen na 3 maanden een huidtransplantatie mislukte, zijn wij doorgegaan met de zalf en dat doen wij nog steeds ondanks dat de wond dicht is. Wij weten, door ook andere ervaringen met de zalf, dat dit te danken is aan de voor ons wonderzalf. Zo staat hij trouwens bekend bij de familie en hebben al velen via ons de zalf in gebruik genomen. Wij zijn nog steeds enthousiast, wat wij aan iedereen die maar wil horen doorgeven."
Fam. G. te P. 2002.

"Mijn moeder van 92 jaar oud had al jaren last van een open been. Artsen en specialisten, hoe zorgzaam en behulpzaam ook, kregen de wond niet dicht. De laatste maanden werd de pijn ondraaglijk. Op advies zijn wij deze crème gaan gebruiken. Met verbazing zagen wij de wond mooi dichtgaan en dat zelfs binnen 1 mnd. 2 Weken later was ook de pijn weg".
L. S. de H. te R. P.S. Wij krijgen veel open been genezingen binnen.

Kloven dicht! Mijn eerste proefpersoon, wilde het niet uitproberen, want zij had immers alles al geprobeerd. Hele nare diepe kloven schoten a.h.w in de toppen van haar vingers. Na aandringen deed zij het toch en na 6 weken waren de kloven dicht en door de zalf van tijd tot tijd te gebruiken heeft zij tot nu toe nooit meer kloven gehad. "Uitslag, jeuk die niet weg ging. Na vele behandelingen, die alles erger maakten, bleek na een onderzoek dat het een betadine-vergiftiging was. Waarvoor geen arts de oplossing wist. Een tante raadde mij deze crème aan. Al gauw was de jeuk weg en werden de plekken minder. Op advies heb ik de Centella capsules gebruikt. Dat was weer een verbetering. Toen ging ik ook de Vitamine B-Complex capsules (voorheen de anti-stress) gebruiken. Nu 6 maanden later ben ik helemaal genezen".
P.V. te T.

"Acne in zijn ergste vorm. Geen dokter of specialist had er iets voor dat hielp. Ten einde raad en toch hopen op een wonder kocht ik Centella Crèmeplus en Centella Capsules met zink (het acne programma). Naast de werking, zijn het heerlijke producten voor de huid. Ja, al na een half jaar waren de zware korstachtige pukkels en uitslag weg! Mijn huid gaat er steeds beter uitzien. Maar boven alles ik weer meer zelfvertrouwen gekregen".
M. van L. te R.

Deze crème is effectief bij 95% van alle huid problemen. Afhankelijk van de oorzaak, de ernst van de kwaal en hoelang en hoeveel 'centella' nodig is, is voor iedereen en elke kwaal anders.

Wratten. Een oudere man had al jaren over zijn hele lichaam wratten. Hij vertelde: "ik heb grote oppervlaktes moeten smeren maar ze zijn nu allemaal weg". Vele moeders melden dat hun kind(eren) de wratten kwijt zijn.

Zonneallergie. "Mijn man heeft al jaren last en kon nooit meer in de zon. Na gebruik van de creme was de kwaal snel genezen. Sindsdien heeft hij geen last meer". J.K. Inderdaad alle vormen van allergie reacties genezen. Zoals: nikkel-, contact-, voeding- en wasmiddelenallergie, kapperseczeem.

Brandwonden. "tijdens het koken legde ik mijn hand op een elektrische kookplaat. Tijdens het koelen met water heb ik telefonisch contact gezocht met Carezaam om te vragen of ik de crème, (mijn kinderen gebruiken deze met succes voor hun acne) kon gebruiken. "Meteen onder de kraan weg en de Centella Crèmeplus gebruiken, nu zal de huid even krimpen van pijn". Na korte tijd was de brand, pijn weg en geen blaren…. En inderdaad geen littekens".
E.v.d.K. *n.b. de creme dekt niet af (is op waterbasis) en is daarom veilig en werkt uitstekend.

Informatie/verkoop Jacqueline Jacobs
Tel: 0525-633716/06-12629454
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.centella.nl